Bilder

Lapsikuvaus, Perhekuvaus, vauvakuvaus, sisaruskuvaus, perhekuva, lapsikuva, vauvakuva, sisaruskuva, barnfotografering, familjefotografering, babyfotografering

Barnfotografering och familjefotografering

Som mamma är jag väl medveten om hur kort tid barnen är små och som fotograf hoppas jag att alla inser hur värdefulla fotominnena är senare – både för föräldrarna och även för barnen själva. Hos oss får barnen vara sig själva på fotona – det må det vara ett fundersamt barn eller ett glatt och livligt barn.

De första fotona av barnet kan tas redan när barnet är mindre än två veckor – då sover barnen mycket och man kan ta ljuvliga babyfoton av dem. Fast det alltid är ljuvligt att ta vackra och skojiga foton av barnet, oavsett åldern.

I samband med barnfotograferingar kan man också fotografera syskon och/eller hela familjen. Ibland kan det löna sig att boka en helt egen tid för ett familjeporträtt. Kunde familjeporträtt en gång om året bli en ny tradition hos er? Rolig gemensam kvalitetstid, då man tillsammans får uppleva något nytt och skapar fotominnen. Finns det något trevligare än att titta på bilderna som tagits av barnen under årens lopp och se hur de växer och familjen ändras. Och glöm inte att man kan komma på familjefotografering även om barnen inte länge är riktigt små. Ett familjeporträtt är också en fin present ide!

Hääkuvaus, Kihlakuvaus, Dokumentaarinen kuvaus, hääkuva, hääkuvat, kihlakuva, hääjuhlakuva, bröllopsfotografering, bröllopsfoto, förlovningsfotografering, förlovningsfoto, bröllopsbild, bröllopsbilder

Bröllopsfotografering

Bröllopsdagen är på allt sätt en unik dag, som man senare vill minnas. Bröllopsfotograferingen är också en trevlig erfarenhet och en stund under bröllopsdagen då ni kan konsentrera er på varandra. För det bästa resultatet lönar det sig att satsa på bröllopsfotograferingen och att reservera tillräckligt tid för den. Bröllopsfotona kan tas i studion eller i en önskad miljö eller t.o.m. både och. Fundera tillsammans ut vilken miljö skulle vara den bästa för era foton – Var träffades ni? – Vad gör ni tillsammans? - Var är det vackraste stället? – fotona kan tas nästan var som helst.

Ni kan också få dokumentär fotografering från Studio Onni och vi kan föreviga er bröllopsdag antingen i sin helhet eller delvis. Tveka inte att kontakta oss med ytterligare frågor om olika alternativ och utnyttja gärna fotografens yrkesskicklighet när ni planerar er fotograferingshelhet.

Glöm inte förlovningsfotona, morgongåvo-/boudoirfotona och skojiga Trash the dress fotona!

Ylioppilaskuvaus, yo-kuvaus, Valmistujaiskuvaus, ylioppilaskuva, valmistujaiskuva

Studentfotografering och examensfotografering

När du avlagt studentexamen eller yrkesexamen, har du minsann förtjänat ditt foto!

Du kan välja vår studio eller en miljö som fotograferingsomgivning. Välj en miljö du tycker är vacker eller om du riktigt inte vet hurdant foto du vill ha så kan vi tillsammans komma med idéer.

Studentfotot eller examensfotot kan vara ett klassiskt studiofoto men ofta tas både traditionella och lite annorlunda studentfoton på samma gång. Kanske fotograferar vi dig på havsstranden? När du cyklar? På biblioteket? I skateboardparken? Kontakta oss så kan vi tillsammans fundera det bästa alternativet för din personliga stil.

Muotokuvaus, muotokuva, Lemmikkikuvaus, Glamourkuvaus, glmourkuva, Huomenlahjakuvaus, huomenlahjakuva

Andra porträttfotograferingar

Du behöver ingen speciell orsak för att komma på porträttfotografering, ensam eller tillsammans med din familj, dina vänner eller fast ditt husdjur; på en årsdag eller bara för att solen skiner. Vi kan fota i studion eller i miljön, eller både och. För miljöfotografering kan du välja en plats som är betydelsefull för dig eller en miljö du tycker är vacker och passande. Om du inte har en klar bild på vad du vill, kan ni fundera tillsammans med fotografen en passande plats just för dig.

Boudoirfotografering, morgongåvofotografering, glamourfotografering och Underbara Jag -fotgraferings upplevelsen – på Studio Onni får du allt detta. Vid behov kan du boka make-up service och frisörtjänster via oss.

Alla husdjur är också välkommna till Studio Onni, vare det sen en orm, katt, kanin eller papegoja!

Precis alla är värda vackra bilder och det går att ta vackra bilder på alla!

Edustuskuva, edustuskuvaus, businessmuotokuva, businessmuotokuvaus, henkilökuva, henkilökuvaus, yrityskuvaus, yrityskuva, matrikkelikuva, matrikkelikuvaus, muotokuva, muotokuvaus

Företagstjänster

Ge en bra bild av ditt företag och satsa på fotografier! Studio Onni erbjuder er fotografering för större och mindre behov. Hos Studio Onni får ni företagstjänster; professionella fotografier och självklart enligt en tidtabell som passar er. Vi tar representationsfoton, business porträttfoton och olika illustrationer om det så gäller traditionella foton eller foton av lite ovanligare slag.

Ni kan komma till studion för fotografering eller beställa Studio Onni till er för fotografering – vi kan fota en eller  flera personer på en gång.  Hos Studio Onni får ni självklart också passfoton, dokumentär fotografering av olika evenemang och andra större fotograferingshelheter.

Kontakta oss gärna så ger jag er en offert på ett fotograferingspaket som svarar just mot era behov.

Varje företag är värt fina bilder!

Ihana Nainen, ihana nainen kuvauselämys, glamourkuvaus, glamourkuva, underbara jag, underbara jag fotograferings upplevelsen

Underbara Jag -fotograferingsupplevelsen

Underbara Jag -fotograferingen är en upplevelse, ett sinnestillstånd, en färd till självkännedom och godkännande. Du får njuta av din kvinnlighet medan vi hjälper dig att hitta ditt bästa själv. Fotografering görs på dina vilkor, för dig, medan proffserna focuserar på dig.

Underbara Jag är vacker. Underbara jag är personlig. Varje kvinna är en underbar kvinna, varje underbar kvinna är värd underbara bilder!

Underbara Jag är en kraftig och meningsfull upplevelse som du får vackra konkreta bildminnen av i form av bilder – dina vackra bilder, underbara du! Kom på Underbara Jag –fotograferingsupplevelsen och fira din kvinnlighet!

Kolla vår Facebook sida och videon om Underbara Jag –fotograferingsupplevelsen!

Vi önskar dig välkommen, underbara du!

-Underbara Jag -fotograferna, Niina Stolt & Mirkku Merimaa