Ammattilainen työssään

Fotografen

När ni kommer till Studio Onni för att bli fotograferade (eller Studio Onni kommer till er) är det jag – Niina Stolt, finlandssvensk yrkesfotograf och företagare, som är Er fotograf. Studio Onni är min första baby och jag hemma har jag två kära människobarn som har hjälpt mig växa både som människa och som fotograf. Jag är i mitt drömyrke och jag vet att det går att ta fina bilder på precis alla!

Hela Studio Onni baserar sig på min kärlek och passion till fotografering. Ni kan alltså försäkra er om att vi alltid satsar helhjärtat på fotograferingen och kundservicen oavsett om det gäller en större eller en mindre fotografering. Som porträttfotograf vill jag varje gång hitta den bästa sidan i modellen och få den att slappna av och njuta av fotograferingen. Fotograferingen är alltid en upplevelse både för modellen och för fotografen.

Jag avlade yrkesexamen som fotograf i december 2003 som avslutning på läroavtalsstudierna och redan i februari 2004 grundade jag Studio Onni. Jag tycker att det är svårt att hitta ett intressantare fotograferingsobjekt än levande varelser, därför har jag specialiserat mig på porträttfotografering, d.v.s. fotografering av människor (och djur).