Ihana Nainen -näyttely 1.28.2.2023

Ihanasti SINÄ – Ihana Nainen 9+1 vuotta -juhlanäyttely on esillä 1.2.-28.2.2023 Rajala Galleryssa (Vanha Postitalo, Mannerheiminaukio 1, 00100 Helsinki). Käy tutustumassa ihaniin kuviin!

Löydä rohkeasti oma tapasi olla ihana! Ihana Nainen -konsepti syntyi vuonna 2014 Mirkku Merimaan ja Niina Stoltin tarpeesta tehdä yhdessä jotain hauskaa ja erilaista, jotain, joka antaisi hieman enemmän niin kuvattaville kuin kuvaajille. Kauniiden valokuvien lisäksi Ihana Nainen -elämys tarjoaa osallistujalleen hurmaavaa nostetta ja upeaa fiilistä.

Kun Ihania Naisia on kuvattu jo melkein vuosikymmen, oli aika koota kuvista näyttely ja näyttää kuinka upeita me olemme, kun vaan uskallamme heittäytyä. Meissä on kaikissa monia eri puolia ja Ihana Nainen -elämyksessä kaksi niistä ikuistetaan kuviin ja siksi näyttelyssä onkin jokaisesta naisesta kaksi hyvin erilaista kuvaa. Ihana Nainen -näyttelyssä on esillä kuudentoista Ihanan Naisen kuvia vuosilta 2014-2022.

Ihana Nainen -elämys on paitsi hersyvä hemmotteluhetki, myös mainio mahdollisuus tutustua johonkin vielä orastavaan puoleen itsessäsi. Ihana Nainen -elämys antaa kuvattavalle mahdollisuuden nähdä itsensä upeana ja rakastettavana. Se on paitsi hulvattoman hauska tuokio, myös voimaannuttava ja lähes terapeuttinen kokemus.

Niina & Mirkku haluavat Ihana Nainen -elämyksellä näyttää, että jokainen on ihana ja kaunis omalla tavallaan. Ihana Elämys -tiimi luo elämyksen, jonka aikana kuvattavat voivat turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä tutkia erilaisia puoliaan sekä miettiä omaa naiseuttaan ja suhdetta itseensä: ”Mitä ihana tarkoittaa juuri minulle? Minkälainen Ihana Nainen juuri minä haluan olla?”

Ihana Elämys – tiimiissä on vieraillut kuvaajana Mirkun ja Niinan lisäksi jyväskyläläinen valokuvaaja Sari Muhonen. Valokuvaajan lisäksi tiimiin kuuluu aina meikkaaja-kampaaja, joka loihtii kuvattaville kaksi upeaa tyyliä. Vuosien varrella tiimissä on ollut mukana huikea joukko ammattilaisia mm. Jaana Lauronen, Anne Rautio, Suvianni Peltoniemi, Kaisa Kämäri, Jennie Ekström, Anu Rokkanen, Jessica Viitamäki, Sanna Manninen, Sohvi Nyman, Nina Piippanen & Krista Stenberg.

Näyttelyyn voi tutustua Rajala Pro Shopin aukioloaikoina:
Arkisin 10-18
Lauantaisin 10-16
Sunnuntaisin Suljettu
Näyttelyyn on vapaa pääsy.
Esteetön kulku Elielinaukio 2F kautta.
TERVETULOA!


www.ihanaelamys.fi
www.facebook.com/ihanaelamys
www.instagram.com/ihanaelamys