Ihana Nainen -kuvaus

Aito, voimakas, haavoittuva, villi, hauras, tuhma, herkkä, kiltti, kohtalokas, mielikuvituksellinen, maskuliininen, sielukas, viehättävä, vauhdikas, kaihoisa, rohkea, romanttinen, huumorintajuinen, millainen nainen sinä haluaisit haluat olla? Ihana Nainen- kuvauksessa voit esiintyä omana itsenäsi tai olla hetken aivan joku muu. Ihanuus löytyy sinusta; sinun ainutlaatuisista piirteistäsi, olemuksestasi ja energiastasi. Jokainen nainen on kauniin kuvan arvoinen!

Tästä pääset katsomaan tunnelmia maaliskuun Ihana Nainen -kuvauspäivästä. Kaikki paikalla olleet allekirjoittavat varmasti tämän: Ihana Nainen on mielentila; hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka me tallennamme kuviksi. Ihana Nainen -kuvaus on elämys, matka itsetuntemukseen ja itsensä hyväksyntään. Se on hemmottelua; sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattilaisten huomio on sinussa. Kuvaus tehdään sinun ehdoillasi, me ammattilaiset autamme sinua löytämään parhaan itsesi. Ihana nainen -kuvaus on voimakas ja merkityksellinen, pitkälle kantava kokemus, josta jää konkreettisia, kauniita muistoja – sinun kauniit kuvasi, Ihana nainen!

Seuraava Ihana Nainen -päivä järjestetään la 14.6.2014, mutta teemme Ihana Nainen -kuvauksia myös muulloin. Kuvaukseen voi tulla yksi, yhdessä parhaan ystävän kanssa tai vaikka isommallakin porukalla, tehdään teille oma Ihana Nainen -kuvauspäivä. Ihana Nainen on oma itsensä. Ihana Nainen on persoonallinen. Ihana Nainen on kaunis. Jokainen nainen on Ihana Nainen ja kauniin kuvan arvoinen! Tule Ihana Nainen -kuvaukseen juhlistamaan naiseuttasi. Tervetuloa!

Ihana Nainen – tiimi: Niina & Mirkku