Intopiukassa

Olen niin innoissani, että olin varma etten saa nukuttua ollenkaan. Ihme kyllä nukuin ihan hyvin. Vaikka yöpöydällä odotti tämä kirja.

Studio Onni - Taivas ja Helvetti 1

Sain eilen odotetun paketin, joka sisälsi Taivas ja Helvetti vol2 Ilman toista ei ole toisen menstystä -kirjan. En ehtinyt lukea siitä eilen kuin esipuheen, mutta siitä huolimatta uskallan suositella sitä ihan jokaiselle! Ensimmäinen Taivas ja Helvetti kirja oli hyvä. Todella hyvä. Se oli innostava ja toi kaivattua uutta näkökulmaa yrittäjyyteen – positiivisuutta ja innostusta mutta myös konkretiaa siitä mitä yrittäjyys parahimmillaan (ja pahimmillaan) on. Samaa odotan tältä toiselta osalta.

Studio Onni - Taivas ja Helvetti 2
Ilman toista ei ole toisen menestystä. Tuo kirjan alaotsikko on minusta aivan loistava! Suomi on täynnä yksin puurtavia yrittäjiä ja kuitenkin totuushan on nimenomaan tuossa lauseessa – hyvin harvoin menestymme aivan yksin. Menestykseen tarvitaan aina myös muita – yhteistyökumppaneita, kollegoita, sparrausapua, ystäviä ja perhettä. Jokainen voi itse määritellä oman menestyksensä mittarit, mutta kuitenkaan ilman toista ei ole toisen menestystä.

Niin no, minun innostukseni ei johdu (ihan pelkästään) tästä upeasta, hienoja yrittäjätarinoita jakavasta kirjasta, vaan omista uusista kuvioista. Laajentamisesta ja yhteistyöstä. Lupaan kertoa heti enemmän kun edes joku asia on varmaa. Nyt nämä uudet suunnitelmat ovat vielä pääasiassa minun pään sisällä ja siellä käykin aikamoinen myllerrys. Mutta kuinka ihanaa onkaan olla näin innoissaan jostain uudesta! Mistä sinä olet viimeksi innostunut niin, ettet meinaa pysyä nahoissasi?

Studio Onni - Taivas ja Helvetti 3
Joa kaipaat innostusta, niin kannattaa lukea tämä kirja. Tai kannattaa se lukea joka tapauksessa. Kirjasta löytyy varmasti inspiraatiota ja innostuksen aiheita. Sen lisäksi, että kyseessä on loistava kirja, kirjan tekijöillä on myös hieno missio – lahjoittaa kirja 60 000 vastavalmistuneelle nuorelle. Jokaista ostettua kirjaa kohden he lupaavat lahjoittaa kirjan yhdelle nuorelle. Käy sinäkin siis ostamassa kirja, niin yksi nuori lisää pääsee tutustumaan yrittäjyyden ihmeelliseen maailmaan.

Ihmeellisen innostunutta keskiviikkoa!

– Niina, joka on onnellinen saamistaan hulluista ideoista ja ympärillä olevista ihmisistä, jotka kannustavat niiden toteuttamiseen.

P.S Olen tänään lukenut jo kaksi loistavaa Taivas ja Helvetti aiheista blogia, kannattaa lukea tämä ja tämä jos aihe kiinnostaa enemmän 🙂 Niin ja täältä voi käydä katsomassa norten fiiliksiä kirjan lukemisen jälkeen.