Keväinen hääkuvaus

Viime keväänä kuvasin Kaisan & Tommin kauniita häitä Vanhassa Beäcksyssä Vantaalla. Tässä morsiamen kertomaa hääpäivästä ja kuvakooste hääkuvista videon muodossa.

”Vietimme hääjuhlaamme toukokuussa 2013 ja kevät oli kauneimmillaan, kun luonto oli juuri puhkeamassa vihreäksi, valkovuokot kukkivat ja aurinko paistoi jo kesäisissä lämpötiloissa. Hääkuvaus tehtiin ennen vihkimistä meille merkityksellisessä paikassa eli Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitsevan Annalan kartanon ympäristössä. Tapasimme mieheni kanssa  kartanon edessä olevalla bussipysäkillä ja suhteemme alkuaikoina vietimme paljon aikaa alueella. Oli mukavaa viettää hieman aikaa yhdessä ennen vihkimistä tutussa ympäristössä. Valokuvaajan kanssa olimme katsoneet kuvauspaikat valmiiksi jo etukäteen, joten itse hääkuvaus oli oikein mukava. Aurinko paistoi, luonto oli upea ja oltiin mekin aika kauniita ja komeita.

Sekä vihkiminen että itse hääjuhla tapahtuivat Wanha Bäckbyssä Vantaan Viertolassa. Ihastuimme juhlapaikan valoisuuteen sekä toimivaan tilaratkaisuun. Kaikki vieraat mahtuvat hienosti yhteen tilaan. Juhlien suunnittelua helpotti suunnattomasti että saimme hoidettua niin ruoat, koristeet kuin kukatkin (hääkimppu mukaan lukien) samasta paikasta. Vihkiminen ja koko juhlapäivä ovat jääneet mieleen ihanana keväisenä päivänä, iltana sekä yönä. Hienot valokuvat palauttavat päivän tunnelman mieleen täydellisenä.”

Hääkuvat ovat tärkeä muisto tärkeästä päivästä ja valokuvaukseen kannattaa panostaa. Jälkikäteen häistä ei jää kovinkaan paljon konkreettisia asioita, mutta valokuvat tuovat tuon hienon päivän taas elävänä mieleen. Onni on onnistuneet hääkuvat!