Kuvaajasi

Kun tulette Studio Onniin kuvattavaksi (tai Studio Onni tulee teidän luoksenne), kuvaaja olen minä – ammattivalokuvaaja Niina Stolt. Rakastan työtäni ja olen varma siitä, että jokaisesta saadaan hyviä kuvia.

Ensimmäinen vauvani on Studio Onni, mutta minulla on myös kaksi rakasta ihmislasta, jotka ovat kasvattaneet minua paljon sekä ihmisenä, että kuvaajana.

Studio Onnin koko toiminta perustuu rakkauteeni ja intohimooni valokuvausta kohtaan. Voitte siis olla varmoja, että kuvauksiin ja asiakkaiden palveluun panostetaan aina täysillä, oli kyseessä sitten iso tai pieni kuvaus. Työni valokuvaajana on löytää jokaisesta kuvattavasta se kuvauksellisin puoli ja saada hänet rentoutumaan kameran edessä ja jopa nauttimaan kuvauksesta. Kuvaus on aina elämys sekä kuvattavalle että kuvaajalle.

Tälle samalle periaatteelle ihmisten auttamisesta perustimme kollegani Mirkku Merimaan kanssa Ihana Elämys Oy:n, joka palvelee yrityksiä kaikissa kuvaustarpeissa.

Suoritin valokuvaajan ammattitutkinnon joulukuussa 2003, kolmen vuoden oppisopimusopiskelun päätteeksi ja heti helmikuussa 2004 perustin Studio Onnin. Olen siis auttanut urani aikana tuhansia ihmisiä loistamaan kuvissa.

Studio Onni on erikoistunut muotokuvaukseen eli yksityishenkilöiden kuvaamiseen. Studio Onnista saat siis lapsikuvat, perhekuvat, ylioppilaskuvat & hääkuvat, kun taas Ihana Elämys Oy palvelee yrityksiä ja yrittäjiä, sekä tarjoaa ainutlaatuisia Ihana Nainen -elämyksiä.

Uudet haasteet ovat elämän suola ja otan niitä vastaan mielelläni! Miten voisin auttaa juuri sinua?

Valokuvaajasi, Niina