Kuvaajasi

Kun tulette Studio Onniin kuvattavaksi (tai Studio Onni tulee teidän luoksenne), kuvaaja olen minä – ammattivalokuvaaja Niina Stolt. Rakastan työtäni ja olen varma siitä, että jokaisesta saadaan hyviä kuvia.

Ensimmäinen vauvani on Studio Onni, mutta minulla on myös kaksi rakasta ihmislasta, jotka ovat kasvattaneet minua paljon sekä ihmisenä, että kuvaajana.

Studio Onnin koko toiminta perustuu rakkauteeni ja intohimooni valokuvausta kohtaan. Voitte siis olla varmoja, että kuvauksiin ja asiakkaiden palveluun panostetaan aina täysillä, oli kyseessä sitten iso tai pieni kuvaus. Työni muotokuvaajana on löytää jokaisesta kuvattavasta se kuvauksellisin puoli ja saada hänet rentoutumaan kameran edessä ja jopa nauttimaan kuvauksesta. Kuvaus on aina elämys sekä kuvattavalle että kuvaajalle.

Suoritin valokuvaajan ammattitutkinnon joulukuussa 2003, kolmen vuoden oppisopimusopiskelun päätteeksi ja heti helmikuussa 2004 perustin Studio Onnin.  Studio Onni on erikoistunut muotokuvaukseen eli ihmisten (ja eläinten) kuvaamiseen, sillä elävää olentoa mielenkiintoisempaa kuvauskohdetta on mielestäni vaikea löytää.

Uudet haasteet ovat elämän suola ja otan niitä vastaan mielelläni!