Kuvia

Lapsikuvaus, Perhekuvaus, vauvakuvaus, sisaruskuvaus, perhekuva, lapsikuva, vauvakuva, sisaruskuva, barnfotografering, familjefotografering, babyfotografering

Lapsikuvaus ja perhekuvaus

Äitinä tiedän, kuinka pienen hetken lapset ovat pieniä ja valokuvaajana toivon että kaikki ymmärtäisivät kuinka arvokkaita kuvamuistot ovat myöhemmin – sekä vanhemmille, että lapsille itselleen. Meillä lapsi saa olla kuvissa oma itsensä – on se sitten vakava pohdiskelija tai vauhdikas ilopilleri.

Ensimmäiset kuvat vauvasta voidaan ottaa jo alle kaksi viikkoisena – silloin lapsi nukkuu paljon ja hänestä saadaan suloisia vauvakuvia. Puolivuotias, 1-vuotias, 10-vuotias – aina on mukava saada lapsesta hauskoja kuvia & kauniita muistoja.

Lapsikuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös sisaruskuvia ja/tai perhekuvia, mutta perhekuvaukseen voi (ja kannattaakin) tulla myös ihan varta vasten. Olisiko perhekuvaus kerran vuodessa teidän uusi perinteenne? Ihana yhteinen aika, jolloin koetaan yhdessä uutta ja luodaan kuvamuistoja. Kuinka hauskaa onkaan katsoa vuosien varrella otetuista kuvista kuinka lapset kasvaa ja perhe muuttuu. Perhekuvaus on myös loistava lahjaidea!

Hääkuvaus, Kihlakuvaus, Dokumentaarinen kuvaus, hääkuva, hääkuvat, kihlakuva, hääjuhlakuva, bröllopsfotografering, bröllopsfoto, förlovningsfotografering, förlovningsfoto, bröllopsbild, bröllopsbilder

Hääkuvaus

Hääpäivä on kaikin puolin ainutlaatuinen päivä, jota varmasti myöhemminkin halutaan muistella. Hääkuvaus on myös mukava kokemus ja kiireisen päivän keskellä hetki jolloin saatte keskittyä toisiinne. Valokuvaukseen kannattaa panostaa ja hääkuvaukselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä valokuvien kautta ikimuistoisiin hetkiin voi palata uudelleen ja uudelleen.

Hääkuvat voidaan ottaa studiossa tai miljöössä tai vaikka sekä että. Miettikää yhdessä mikä olisi teidän kuvillenne paras miljöö – Missä olette tavanneet? Mitä teette yhdessä? Mikä on teidän mielestä kaupungin kaunein maisema? – hääkuvat voidaan ottaa melkeinpä missä vaan. Studio Onnista saatte myös dokumentaariset kuvaukset ja voimme ikuistaa hääpäivän joko kokonaan tai osittain. Kysy rohkeasti lisää eri hääkuvaus vaihtoehdoista ja käytä kuvaajan ammattitaitoa hyväksi sopivan kuvauskokonaisuuden suunnittelussa.

Älä unohda kihlakuvia, huomenlahja/boudoirkuvia ja hauskoja Trash the dress-kuvia!

 

Ylioppilaskuvaus, yo-kuvaus, Valmistujaiskuvaus, ylioppilaskuva, valmistujaiskuva

Ylioppilaskuvaus ja valmistujaiskuvaus

Valmistuit sitten ylioppilaaksi tai ammattiin, olet valmistujaiskuvasi ansainnut! Valitse kuvausympäristöksi mieleisesi miljöö tai tule studiolle kuvattavaksi ja jos valinnanvaikeus iskee, niin ideoidaan yhdessä.

Ylioppilaskuva tai valmistujaiskuva voidaan toteuttaa klassisena studiokuvana mutta se voi olla myös paljon muutakin. Usein ylioppilaskuvauksessa otetaankin sekä perinteisempiä että persoonallisempia kuvia. Haluatko että sinut kuvataan meren rannalla? Polkupyörän selässä? Kirjastossa? Skeittipuistossa? Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä juuri sinun näköiset valmistujaiskuvat.

"Oli kyllä tosi mukavaa olla kuvattavana eikä yhtään niin jäykkää kun ois voinut olla! 🙂 Kuvien joukostakin löytyi omasta mielestäni kivoja kuvia. Iso kiitos!"

"Kiitos kovasti, olen todella tyytyväinen kuviin!"

 

 

Muotokuvaus, muotokuva, Lemmikkikuvaus, Glamourkuvaus, glmourkuva, Huomenlahjakuvaus, huomenlahjakuva

Muu muotokuvaus

Muotokuvaukseen voi tulla yksin tai yhdessä, mistä syystä tahansa. Tule kuvaan perheen, puolison tai vaikka koiran kanssa. Syy kuvan ottamiseen voi olla merkkipäivä tai vaikka vain hyvä fiilis - aina on hyvä aika kuvalle. Kuvaus voidaan tehdä joko studiossa tai miljöössä tai sekä että.

Boudoirkuvaus, huomenlahjakuvaus, glamourkuvaus - kaikki nämäkin saat Studio Onnista. Jokainen on kauniin kuvan arvoinen ja jokaisesta saa kauniita kuvia! Halutessasi voit varata myös meikkaus ja kampauspalvelut meidän kautta.

Voit tuoda kuvattavaksi myös lemmikkisi, oli se sitten kissa, koira, käärme tai papukaija - lemmikkikuva on ihana muisto rakkaasta eläinystävästä! Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä missä ja miten saamme juuri sinun (tai lemmikkisi) parhaat puolet esille.

"Hienoja kuvia tuli:) Kiitos! Valinnassa voi mennä jokunen tovi:)"

 

 

Edustuskuva, edustuskuvaus, businessmuotokuva, businessmuotokuvaus, henkilökuva, henkilökuvaus, yrityskuvaus, yrityskuva, matrikkelikuva, matrikkelikuvaus, muotokuva, muotokuvaus

Yrityskuvaus

Antakaa yrityksestänne hyvä kuva ja panostakaa valokuviin! Studio Onnista saatte yrityskuvat isompiin ja pienempiin tarpeisiin.  Kaikki yrityskuvaukset tehdään ammattitaidolla ja tietenkin teille sopivalla aikataululla. Meiltä saatte edustuskuvaukset, businessmuotokuvaukset ja erilaiset kuvituskuvat, olipa toiveissanne sitten perinteinen tai modernimpi lähestyminen yrityskuvaukseen.

Voitte tulla studiolle kuvattavaksi tai tilata Studio Onnin paikan päälle kuvaamaan - vaikka isommankin porukan kerrallaan. Studio Onnista saatte luonnollisesti myös passikuvat, tapahtumakuvaukset ja muut suuremmat kuvauskokonaisuudet.

Katsokaa lisää kuvia täältä ja ottakaa yhteyttä, niin teen tarjouksen teidän tarpeitanne vastaavasta kuvauspaketista ja ideoidaan juuri teille sopivat kuvat.

Jokainen yritys on hyvien kuvien arvoinen!

Ihana Nainen, ihana nainen kuvauselämys, glamourkuvaus, glamourkuva, underbara jag, underbara jag fotograferings upplevelsen

Ihana Nainen -elämys

Ihana Nainen -elämys on sinun päiväsi!

Ihana Nainen on mielentila, hyväksynnän ja tyytyväisyyden olotila, jonka me ammattikuvaajat tallennamme kuviksi.
Ihana Nainen -elämys on hemmottelua ja sinä olet keskipisteessä. Saat nauttia naiseudestasi samalla kun ammattilaisten huomio on sinussa. Koko elämys tehdään sinun ehdoillasi, me ammattilaiset autamme sinua löytämään parhaan itsesi. Ihana Nainen -elämys on parhaimmillaan voimakas ja merkityksellinen, pitkälle kantava kokemus, josta jää konkreettisia, kauniita muistoja - sinun kauniit kuvasi, ihana nainen!

Lisää tietoja Ihana Nainen -kuvauselämyksen omilta sivuilta ja facebookista