Mallikuvien muuttosiivous – tule hakemaan omasi pois!

Mallikuvat

Studio Onni muuttaa vuodenvaihteessa uusiin tiloihin Kalasatamaan, Vanhalle Talvitielle. Muutettavaa on joka tapauksessa paljon, mutta jotta sitä olisi mahdollisiman vähän, niin olen ruvennyt siivoilemaan nurkkia.

Löysin ison kasan vanhoja mallikuvia joista olen nyt valmis luopumaan. Näitä kuvia on vuosien varrella käytetty messuilla, näyttelyissä ja kilpailuissa ja jotta tilaa olisi uusille mallikuville, niin nämä kuvat saisi tulla hakemaan hyvään kotiin. Jos tunnistat itsesi tai lapsesi, niin tule hakemaan oma kuvasi pois. Jos tunnistat ystäväsi, sukulaisesi tai naapurisi, niin vinkkaa heille, että kuvat saa nyt itselleen.

Mallikuvat Mallikuvat Mallikuvat Mallikuvat

Nurkissa pyörii myös vanhoja Spes Patriae ylioppilasmatrikkeleita, jotka annan mielelläni pois. Ensimmäiseksi ilmoittautuneet saa tulla hakemaan ylioppilasmatrikkelit vuosilta 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 ja 2012. Jos et aikoinaan tilannut itsellesi tuota kirjaa, mutta se kuitenkin kiinnostaa, niin tule ihmeessä hakemaan oma vuosikirjasi.

e  ylioppilasmatrikkeli

Sekä mallikuvat, että Spes Patriae ylioppilasmatrikkelit menevät rosikiin 31.1.2014, jos ennen sitä ei ole ilmoittautunut halukkaita ottajia.

Nyt kannattaa siis tulla hakemaan mallikuvat ja ylioppilasmatrikkelit muuton alta pois. Ilmoita tulostasi etukäteen 0443193166 tai niina@studioonni.com, niin olen varmasti paikalla.

T. Niina, joka on aika innoissaan tulevasta muutosta

P.S. Studio Onnin uusi osoite 1.1.2015 alkaen on siis Vanha Talvitie 11A, 2. kerros, 00580 Helsinki. Tervetuloa käymään uusissa tiloissa!