Oman näköiset ylioppilaskuvat Studio Onnista!

Tänä keväänä ylioppilaskuvaus on hauska, yhteinen juttu! Tulkaa kavereiden kanssa yhdessä ylioppilaskuvaukseen ja saatte kuvauksesta alennusta! Suosittele ylioppilaskuvausta Studio Onnissa kaverille, niin saatte molemmat 15% alennusta omasta kuvauksestanne. Jos vaikka neljä kaveriasi tulee sinun suosituksesta Studio Onniin ylioppilaskuvaukseen, niin saat omasta kuvauksestasi 60% alennusta ja jokainen kaverisi saa 15% alennusta omasta kuvauksestaan.

Kuvaukseen ei tarvitse tulla kaverin kanssa samaan aikaan saadakseen alennuksen. Jokainen voi myös varata oman kuvausajan. Mutta jos tulette kuvaukseen samaan aikaan, niin saatte vielä ryhmäkuvat/kaverikuvat kaupanpäälle.

Ylioppilaskuvat voidaan kuvata joko ihanassa valoisassa studiossamme Kalasatamassa tai valitsemassanne miljöössä. Samalla voidaan kuvata sekä perinteisempiä kuvia että rennompia otoksia. Ylioppilaskuvan ei tarvitse olla jäykkä, vaan siinä saa olla oma itsensä ja kuvassa saa näkyä kuvattavan persoonallisuus.

Tehkää ylioppilaskuvauksesta kiva yhteinen juttu ja tulkaa yhdessä kuvaukseen pitämään hauskaa! Saatte varmasti rennot ja oman näköiset kuvat ilman turhaa pingottamista. Kuvattavana oleminen voi ja saa olla hauskaa!

Ylioppilaskuvaus studiossa 100€ ja ylioppilaskuvaus miljöössä 150€. Hintaan sisältyy kuvaus ja koevedokset kuvavalintaa varten (noin 30 otosta). Voit ostaa etukäteen kuvaukseen Onni plus paketin (+90€), joka sisältää viisi valmiiksi käsiteltyä, tulostuslaatuista tiedostoa käyttöösi.

Studiolla on kuvauskukkia 18.5-6.6.2015. Hyvä ajatus on tulla kuvattavaksi muuna päivänä kuin varsinaisena ylioppilaspäivänä.

Varaa aikasi vaikka heti ja pyydä kaveritkin mukaan. Kaveritarjous on voimassa 18.6.2015 mennessä varattuihin kuvauksiin. Varaukset ja lisätiedot 044 319 3166 & niina@studioonni.com