Poikkeusajat – auta pientä yrittäjää tilaamalla valokuvat nyt

Elämme todella outoja aikoja, siitä voimme kaikki varmasti olla samaa mieltä. Itse olen nyt yli 16 vuoden yrittäjänurani aikana ensimmäistä kertaa siinä pisteessä, että en ole varma selviytyykö yritykseni seuraavasta puolesta vuodesta.

Mitäs nyt sitten? Laitanko pillit pussiin ja käperryn peiton alle?! No en kyllä laita, koska tämä on vain väliaikaista! Rakastan työtäni valokuvaajana, enkä todellakaan ole valmis luopumaan siitä. Vielä ei tiedetä kuinka pitkään tämä tilanne kestää, niin se kyllä tiedetään ettei se kestä ikuisesti. Pakko uskoa siihen, että tästäkin selvitään. Yhdessä.

Jos haluat auttaa siinä, että selviän tämän myrskyn yli, niin nyt on sopiva hetki tilata ne tilaamatta jääneet valokuvat menneiden vuosien kuvauksista (kaikki valokuvat vuodesta 2004 tähän päivään asti ovat vielä tallessa) tai vaikka ostaa valmiiksi lahjakortti perhekuvaukseen, lapsikuvaukseen, valmistujaiskuvaukseen tai vaikka yrityskuvaukseen. Toteutetaan kuvaus, sitten kun elämä normalisoituu. Lahjakortin voit ostaa laittamalla minulle sähköpostia osoitteeseen niina@studioonni.com

Minulla on tätä nykyä Studio Onnin lisäksi toinenkin yritys Ihana Elämys Oy – yhdessä valokuvaaja-kollegani ja ystäväni Mirkku Merimaan kanssa ja me laitoimme vireille Mesenaatti-kampanjan, jonka kautta meitä voi myös tukea. Mesenaatin kautta voit ostaa lahjakortteja ja/tai Opi loistamaan kuvissa -verkkokurssin!

Odotan kyllä jo kesää ja syksyä, jolloin päästään kuvaamaan sinut ja sinun perheesi tai yritys.

Voi hyvin ja pidä läheisistäsi huolta <3

– Niina, joka yrittää pysyä positiivisena