muotokuva pinkillä taustalla. kuvassa hymyilevä ihminen ja kukkia

Studio Onni 19v

Paljon onnea, rakas esikoiseni – ensimmäinen yritykseni Studio Onni!

Tänään siitä on tasan 19 vuotta, kun vein Studio Onnin perustamispaperit PRH:lle. Kyllä – ihan oikeat paperit – käsin täytettynä ja allekirjoitettuna. Ja niin minusta tuli yrittäjä. En ollut ikinä ajatellut ryhtyväni yrittäjäksi tai unelmoinut omasta yrityksestä, mutta koska rakastin valokuvaamista ja halusin olla valokuvaaja, en nähnyt muita vaihtoehtoja. Yrittäjäksi ryhtyminen oli hyppy tuntemattomaan, mutta se on ollut huikea hyppy! Olen ollut käytännössä koko työurani yrittäjänä, enkä voisi enää ajatellakaan muuta.

Kiitos kuuluu ihanille asiakkailleni, rakkalle perheelle ja ystäville sekä mittaamattoman arvokkaille yrittäjäkollegoille – yksin tämä matka olisi ollut mahdoton, mutta teidän kanssanne tämä on ollut hieno ja arvokas matka, joka jatkuu.

Rakastan vieläkin kuvaamista vähintään yhtä paljon, kun tuolloin 19 vuotta sitten Studio Onnia perustaessani. Mutta samalla kun ikää on tullut lisää (sekä itselle, että yritykselle) on myös tekemiseen tullut lisää syvyyttä ja sävyjä. En rakasta valokuvaamista pelkästään kuvaamisen vuoksi tai kauniiden kuvien vuoksi, vaan rakastan kuvaamista kohtaamisten vuoksi, ihmisten auttamisen vuoksi ja työn merkityksellisyyden vuoksi. Olen näiden vuosien aikana oppinut näkemään kuinka iso merkitys kohtaduksi tulemisella on ihmiselle. Kuinka tärkeää ihmiselle on tulla nähdyksi ja nähdä itsensä arvokkaana ja arvostettuna. Tämän antaminen ihmisille on työssäni parasta!

Sävyjä tekemiseen on tuonut myös toisen yrityksen perustaminen ja tiivis yhteistyö yhtiökumppanin kanssa. Yhdessä Mirkku Merimaan kanssa perustamani, toinen yritykseni Ihana Elämys Oy täytti juuri 6 vuotta. Pitkään olin epävarma sen suhteen, että mitä Ihana Elämys Oy:n syntymä tekisi Studio Onnille ja mikä on näiden yritysten suhde toisiinsa.

Tuntui vaikealta sovittaa nämä kaksi yhteen ja vielä vaikeammalta luopua kummastakaan. Kunnes kaikki loksahti paikoilleen – Studio Onni on myös tulevaisuudessa sitä mitä se on aina ollut – valokuvaamo, josta saat suloiset lapsikuvat, hauskat perhekuvat, leikkisät lemmikkikuvat, herkät rippikuvat, ihanat ylioppilaskuvat sekä kauniit hääkuvat. Studio Onnista voit myös tilata tapahtumakuvauksen häihin ja muihin perhejuhliin. Lyhyesti sanottuna Studio Onni palvelee yksityisasiakkaita kaikissa kuvatarpeissa.

Ihana Elämys Oy sen sijaan keskittyy yritysten edustuskuvauksiin, businesmuotokuvauksiin, brändikuvauksiin ja yritysten tapahtumakuvauksiin sekä tietenkin Ihana Nainen -elämyksiin, joiden pohjalle koko yritys aikanaan perustettiin.

Sinun ei kuitenkaan asiakkaan tarvitse miettiä minkä yrityksen asiakkaaksi tulet – Studio Onni & Ihana Elämys Oy toimivat sulassa sovussa ja symbioosissa. Palvelu on aina yhtä lämmintä ja sydämellistä ja kuvat kauniita, joten riittää kun olet yhteyttä minuun ja kerrot kuvaustarpeesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiin sopiva valokuvaus. Meillä saat myös kuvattavana olemiseen apua ja tukea, joten meille on tervetulleita arimmatkin kuvattavat (oli kyse sitten kissasta, ylioppilaasta tai yritysjohtajasta) <3

Onni on onnistuneet kuvat!

– Niina

P.S. Haluan antaa syntymäpäivälahjan sinulle: Kun varaat 9.2.- 28.2.2023 perhekuvauksen tai lapsikuvauksen Studio Onniin, niin saat 50€ ostosrahaa kuvatilauksiin. Saat siis kuvatilauksestasi 50€ alennusta, kun varaat aikasi nyt. Kuvaus voi olla studiossa tai miljöössä vuoden 2023 aikana. Ajan voit varata sähköpostitse niina@studioonni.com, puhelimitse tai whatsapilla 0443193166 tai Studio Onnin sähköisestä ajanvarauksesta: https://vello.fi/studio-onni/

Kuva: Mirkku Merimaa, Ihana Elämys Oy