12.6.2017 Studio Onni PopUp -kuvaamo @Laatikkokauppa

Oletko vastavalmistunut ja haluat itsestäsi kivat kuvat? Ylioppilas? Puuseppä? Merkonomi? Muotoilija? Datanomi? Floristi? Peruskoulunsa lopettava?

Tai haluatko edustuskuvan tai kuvan työhakemukseen tai portfolioon? Kaverikuvat valmistuneista tai peruskoululaisista?

Tervetuloa Studio Onnin PopUp -kuvaamoon Laatikkokauppaan!

Maanantaina 12.6.2017 klo 10-18 kuvataan valmistujia ja vaikka ketä Studio Onnin PopUp -kuvaamossa Laatikkokaupassa. Kuvaukset ajanvarauksella.

Saat hienot kuvat mahtavassa Laatikkokaupan miljöössä studiokuvauksen hinnalla. Valittavana on usempi kuvausmiljöö. Nyt pääsee heittäytymään ihan omilla jutuilla ja teksteillä. Rekvisiittaa on 🙂

Laatikkokaupan osoite: Päivöläntie 15, 00730 Helsinki

Lisätiedot ja ajanvaraukset niina@studioonni.com


Valmistujaiskuvaus/muotokuvaus miljöössä 100€ (norm. 150€) sis. kuvauksen ja koevedokset (noin 30 otosta). Lisäkuvahinnasto löytyy nettisivuilta www.studioonni.com/hinnasto

Tervetuloa mukaan!

ps. liike ei ole avoinna kuvauspäivänä, joten koko tila on käytössä.


Ylioppilaskuvaus miljöössä tai studiossa - valitse sinä.

Ylioppilaskuvausten aika on taas täällä <3

Ihan mahtavaa päästä taas kuvaamaan ylioppilaskuvia! Kuvaan mielelläni sekä studiossa että miljöössä, joten valitaan se kuvausympäristö joka sinusta tuntuu parhaalta.

Ylioppilaskuva saa olla juuri sinun näköinen, kuvataan se sitten missä vaan!

Olen lomalla 23.5-30.5.2016, mutta tuon jälkeen löytyy kuvausaikoja vielä ihan hyvin. Myös la 3.6 löytyy vielä vapaita aikoja, jos haluaa tulla varsinaisena ylioppilaspäivänä kuvattavaksi 🙂

Varaa oma aikasi niina@studioonni.com tai 0443163166

  • Niina

Studio Onni, valokuvaaja Niina Stolt

Studio Onni 13 vuotta

Studio Onni täyttää tänään 13 vuotta. Hurjaa, kun aika kuluu nopeaan. 13 vuotta. En voi uskoa että yrityksen perustamisesta on jo noin kauan, mutta hauskaa on ollut.

Tämän matkan on jakanut kanssani aviomieheni Harri ja perheeni sekä rakkaat ystäväni. Ilman heitä en olisi tässä ja olen heille ikuisesti kiitollinen. Olen kohdannut tänä aikana aivan mielettömän paljon hienoja ihmisiä. Asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja myös uusia ystäviä. Kiitos myös teille jokaiselle!

Muutama pitää mainita ihan nimeltä. Mirkku Merimaa ja Mirka Kleemola jakavat kanssani Ihanan Studion ja Marian Herkkupuodin Marian kanssa ollaan tehty yhdessä vaikka mitä ja Maria loihti Studio Onnin 10-vuotissynttäreille tämän upean kakun.

Jatketaan yhdessä tätä mielenkiintoista matkaa <3


Ihana Nainen -elämys

Ihana Nainen – näyttely Sanomatalossa 16.5-29.5.2016

Nyt upeat 55+ naiset valtaavat Sanomatalon, kun ET-lehden kanssa yhteistyössä tuotettu Ihana Nainen -näyttely on esillä Sanomatalon käytävägalleriassa 16.5.-29.5.2016. Näyttelyyn voi tutustua Sanomatalon aukioloaikoina.

Helsinkiläiset valokuvaajat Mirkku Merimaa ja Niina Stolt haluavat muuttaa suomalaisnaisten käsitystä itsestään ja ulkonäöstään Ihana Nainen -projektillaan.

Ihana Nainen – tiimiin kuuluu valokuvaajien lisäksi meikkaaja-kampaajat Sanna Manninen, Sohvi Nyman, Nina Piippanen, Krista Stenberg ja Kaisa Stolt.

Ihana Nainen -elämyksen avulla haluamme tuoda esiin sitä, että kauneus ei ole vain nuorten ja laihojen etuoikeus. Kaikki ovat kauniita omalla tavallaan, Niina & Mirkku summaavat.

Lisää Ihanien Naisten tarinoita ja Ihana Nainen -elämyksestä nettisivuilta www.ihananainen.fi


Ensimmäinen vuosi uudella studiolla

Uskomatonta kuinka nopeasti aika menee! En voi uskoa, että uusi studiomme ei ole enää uusi. Parasta studiossa on suurista ikkunoista tulviva valo ja ihanat ”työkaverit”!

Koska meitä on kolme (ja välillä vieläkin useampi) kuvaaja samalla studiolla, niin kyllähän sille piti keksiä ihan oma nimi. Kutsumme studiota Ihanaksi Studioksi ja se on kyllä osoittautunut ihan nappi valinnaksi. Ihana studio kyllä on vieläkin, vaikka se ei ole enään kovin uusi 😉

Tervetuloa studiolle!


Oman näköiset ylioppilaskuvat Studio Onnista!

Tänä keväänä ylioppilaskuvaus on hauska, yhteinen juttu! Tulkaa kavereiden kanssa yhdessä ylioppilaskuvaukseen ja saatte kuvauksesta alennusta! Suosittele ylioppilaskuvausta Studio Onnissa kaverille, niin saatte molemmat 15% alennusta omasta kuvauksestanne. Jos vaikka neljä kaveriasi tulee sinun suosituksesta Studio Onniin ylioppilaskuvaukseen, niin saat omasta kuvauksestasi 60% alennusta ja jokainen kaverisi saa 15% alennusta omasta kuvauksestaan.

Kuvaukseen ei tarvitse tulla kaverin kanssa samaan aikaan saadakseen alennuksen. Jokainen voi myös varata oman kuvausajan. Mutta jos tulette kuvaukseen samaan aikaan, niin saatte vielä ryhmäkuvat/kaverikuvat kaupanpäälle.

Ylioppilaskuvat voidaan kuvata joko ihanassa valoisassa studiossamme Kalasatamassa tai valitsemassanne miljöössä. Samalla voidaan kuvata sekä perinteisempiä kuvia että rennompia otoksia. Ylioppilaskuvan ei tarvitse olla jäykkä, vaan siinä saa olla oma itsensä ja kuvassa saa näkyä kuvattavan persoonallisuus.

Tehkää ylioppilaskuvauksesta kiva yhteinen juttu ja tulkaa yhdessä kuvaukseen pitämään hauskaa! Saatte varmasti rennot ja oman näköiset kuvat ilman turhaa pingottamista. Kuvattavana oleminen voi ja saa olla hauskaa!

Ylioppilaskuvaus studiossa 100€ ja ylioppilaskuvaus miljöössä 150€. Hintaan sisältyy kuvaus ja koevedokset kuvavalintaa varten (noin 30 otosta). Voit ostaa etukäteen kuvaukseen Onni plus paketin (+90€), joka sisältää viisi valmiiksi käsiteltyä, tulostuslaatuista tiedostoa käyttöösi.

Studiolla on kuvauskukkia 18.5-6.6.2015. Hyvä ajatus on tulla kuvattavaksi muuna päivänä kuin varsinaisena ylioppilaspäivänä.

Varaa aikasi vaikka heti ja pyydä kaveritkin mukaan. Kaveritarjous on voimassa 18.6.2015 mennessä varattuihin kuvauksiin. Varaukset ja lisätiedot 044 319 3166 & niina@studioonni.com


Sähköinen passikuva

Saat sähköiset passikuvat Studio Onnista

Sen jälkeen kun poliisi avasi sähköisen asiointipalvelunsa on passikuvien ja varsinkin sähköisten passikuvien kysyntä lisääntynyt meillä huomattavasti. Ja hyvä niin.

Valitettavasti poliisin kuvaamoluettelossa näkyy tällä hetkellä vain osoitetiedot, eikä sinne saa lisätä mitään muita lisätietoja. Tähän tulee toivottavasti lähiaikoina muutos, mutta sillä aikaa muistutan teitä, että Studio Onnista saatte kyllä sekä sähköiset passikuvat että paperiset passikuvat, mutta kaikki kuvaukset tehdään ajanvarauksella.

Jos siis haluat itsestäsi (tai vaikka lapsistasi) passikuvat, muista varata aika etukäteen numerosta 044 3193166 tai sähköpostitse osoitteesta niina@studioonni.com.

Tervetuloa!


Studio Onnin uusi osoite on Vanha Talvitie 11A, 00580 Helsinki

Studio Onni muuttaa vuodenvaihteessa

Aikansa kutakin, vai miten se menee… Rakastan Konepajan studiota, mutta nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä eteenpäin ja 1.1.2015 alkaen Studio Onnin löytää Kalasatamasta, osoitteesta Vanha Talvite 11A (2. kerros), 00580 Helsinki

Tervetuloa käymään!

P.S. Muuton alta siivoan studiolta vanhoja mallikuvia ja Spes Patriae ylioppilasmatrikkeleita – siitä lisää blogin puolelta.


Hääkuvaus - trash the dress kuvaus

Messutarjous

Tämän viikonlopun vietämme Save the Date häämessuilla ja messuviikonlopun kunniaksi tein teille messutarjouksen dokumentaarisesta hääkuvauksesta. Tai oikeastaan tämä on kokonaisvaltainen paketti häiden ikuistamiseen.

Messutarjous sisältää:

Kuvaussuunnittelun

8 tunnin dokumentaarisen kuvauksen (josta saatte tiedostot omaan käyttöönne)

Miljööhääkuvauksen Onni plus paketilla (sis. kuvauksen, koevedokset (noin 40-60 otosta), 2kpl valmiiksi käsiteltyjä 14x18cm kuvia pohjukkeissa, sekä 5kpl valmiiksi käsiteltyjä tiedostoja käyttööne.

Nyt 1100€ (normaalihinta 1430€), kun varaat viimeistään 28.11.2014 ja mainitset koodin: Save the Date


Save the Date häämessut

Save the Date häämessut 8. – 9.11.2014 – voita liput

Save the Date- häämessut järjestetään Kaapelitehtaalla 8. – 9.11.2014. Studio Onni on mukana messuilla yhteisosastolla Marian Herkkupuodin kanssa.

Arvoimme 2kpl 4 hengen lippupakettia häämessuille 5.11.2014 klo 16.00 osallistuneiden kesken. Käy kommentoimassa kuvaa Studio Onnin facebook-sivuilla ja kerro miksi sinä haluaisit tulla mukaan messuille. Jos et luota arpaonneesi, niin voit ostaa edullisen neljän hengen kimppalipun etukäteen www.savethedate.fi!

Save The Date häämessut ovat Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaiseen suunnitteluun keskittynyt häämessutapahtuma.  Häämessut ovat avoinna molempina päivinä klo 10 – 17, joten shoppailu- ja haaveiluaikaa on mukavasti.

Häämessuista tulee herkulliset! Studio Onnin ja Marian Herkkupuodin yhteisosastolla on luvassa Marian ihania kakkumaistiaisia ja Studio Onnin messutarjouksia. Ja tietenkin hyvää fiilistä! Toivottavasti nähdään messuilla!