Ylioppilas on kuvansa ansainnut!

Vieläkään ei oikein tiedetä, että miten kevään ylioppilaita ja valmistujia saadaan tänä vuonna juhlia, mutta yksi asia on varmaa – ylioppilaskuvat kannattaa ottaa! Ja niitä voidaan kuvata turvallisesti, turvavälit huomioiden.

Ylioppilaskuva on oiva tapa juhlistaa valmistumista ja samalla siitä jää mukava muisto.

Itseä harmittaa vieläkin näin yli 20 vuoden jälkeen, että en käynyt ammattivalokuvaajalla ylioppilaskuvauksessa. Jostain syystä en kokenut sitä silloin tärkeäksi, mutta nyt kun katselee niitä kotipihalla, kirkkaassa auringonpaisteessa kuvattuja kuvia, joissa silmät eivät näy, koska ne jäävät ylioppilaslakin varjoon, niin hiipii mieleen ajatus, että minkälaisia kuvia ammattivalokuvaaja olisi saanut aikaiseksi siinä tilanteessa.. No, voit varmasti kuvitella, että lopputulos olisi hyvinkin erilainen ja minun ei tarvitsisi harmitella kuvaamatta jäineitä kuvia.

Sanon vaan, että ylioppilaskuvat kannattaa ottaa! Ja, että nyt on täydellinen hetki tulla ylioppilaskuvaukseen. Ylioppilaskuvat voidaan kuvata studiossa tai miljöössä, vaikka siellä kotipihalla tai lähipuistossa tai suosikkirannallasi. Sinä päätät.  Voit tulla kuvaukseen yksin, kaverin kanssa (myös koirakaverit ja muut lemmikit ovat tervetulleita) tai vaikka ottaa mukaan koko perheen. Ylioppilaskuvauksen yhteydessä voidaan kuvata myös kaverikuvia, sisaruskuvia tai perhekuvia.

Tärkeintä on, että kuvat otetaan. Ja että sinulla on kuvauksessa hyvä fiilis. Silloin saamme aikaiseksi juuri sinun näköiset kuvat, joita on kiva katsella ja muistella myöhemminkin.